51171940 - spacious and tasteful living room in the house

Pozor na alergeny v koberci, mohou zhoršovat vaše zdraví!

51171940 - spacious and tasteful living room in the house

Před pár lety jsem si koupil velký koberec, asi 5×4 metry. Brzy na to jsem se ale musel z důvodu změny práce stěhovat do jiného města. Můj nový byt neměl tak velký pokoj, aby se do něj koberec vlezl. Nevěděl jsem, kam ho dát. Naštěstí k mému malému bytu byla velká sklepní kóje, do které se srolovaný koberec vlezl. Po dvou letech jsem se přestěhoval do vlastního domu. Při stěhování jsem narazil na zapomenutý koberec a konečně jsem měl pro něj dostatečně velkou místnost.

Jenomže koberec byl za tu dobu ve sklepě pořádně zaprášený, samozřejmě jsem se ho snažil důkladně vyluxovat, ale stále v něm spoustu prachu zůstalo. A to nepůsobilo dobře na můj organismus. Těžce se mi v blízkosti koberce dýchalo. Musel jsem ho nutně nechat vyčistit a pro jistotu zbavit alergenů.

Našel jsem si, že čištěním koberců společně i s jejich dezinfekcí se zabývá A SERVIS LIPKA, čištění koberců a sedaček Praha 7, u níž jsem si čištění koberců následně domluvil. Zaměstnanci A SERVISU na koberec aplikovali čistič se silným dezinfekčním účinkem. Bál jsem se, aby pak můj dům nepříjemně nepáchl, ale vůně čisticího prostředku byla příjemná.

Nejvíce práce bylo v další fázi, kdy se ke slovu dostal kotoučový stroj, který zapracovával čistič hlouběji do vláken koberce. Jakmile čisticí prostředek proniknul do celé struktury koberce a navázal na sebe nečistoty a prach, zbývalo už jen všechno odsát vysokotlakým vysavačem a nechat koberec přirozeně doschnout.

Doufal jsem v dobrý výsledek práce, ale až tak skvělé jsem to nečekal. Najednou jsem mohl v blízkosti koberce dýchat naprosto normálně, už mě vůbec nic nedráždilo. Kromě toho koberec znatelně prokouknul a stal se příjemnou dominantou pokoje. Pracovníci A SERVISU to zvládli lépe, než jsem myslel, že je vůbec možné.

Na kvalitní strojní čištění podlah zvolte osvědčenou firmu

Stěny u nás doma už byly docela vybledlé a potřebovaly oživit. Tak jsme si vybrali barvy a vymalovali jsme je. Dělalo nás to pět lidí včetně našeho malého bratrance, který tenhle typ prací miluje. Ale věděli jsme, že se to určitě neobejde bez nějaké menší nehody, jako vždycky. A samozřejmě, že neobešlo, ale jeho vina to nebyla. Tentokrát jsem byla za nešiku já a část barvy jsem vylila na podlahu. A čistit jsme to pak mohli, jak jsme chtěli, ale ničím barva nešla dolů. Bylo jasné, že na to potřebujeme profesionály z úklidové firmy, protože my s tím vážně nepohneme.

55040766 - hardwood maple basketball court floor viewed from above

Na internetu jsem se dočetla o firmě A SERVIS LIPKA, strojové čištění podlah Praha 10 a kontaktovala jsem ji. Její pracovníci mi vypracovali finanční plán a domluvili jsme se následně na všech dalších náležitostech. Přijeli k nám a pustili se do čištění. A když skončili, byli jsme vážně nadšení. Podlaha byla krásně vyčištěná, jako nová a já jsem tak neskutečně ráda, že jsem se na A SERVIS obrátila. Za celkový přístup a dobře odvedenou práci jejích pracovníků děkuji a přidávám svou recenzi na internet. Jsou totiž opravdu velice schopní a milí, takže nemám žádný důvod, abych je nedoporučila.

Další výhodou A SERVISU je, že nabízí i spoustu dalších úklidových služeb, jako je čištění koberců, mytí oken a dále, takže pokud budeme například potřebovat vyčistit koberce, nebudeme muset zbytečně vyhledávat někoho dalšího, protože A SERVIS je pro nás zárukou kvality ve všech směrech a navíc to má člověk všechno hezky na jednom místě, takže je ušetřen dalšího zbytečného hledávání, protože A SERVIS nabízí vše, co je třeba.